Pakkeliste v2 – Jotunheimen Rundt 2012


Postet av

Joda, vi har lært etter fjorårets forberedelse – der vi, for å si det pent, bommet totalt med taktikken. Så i år har rittet blitt planlagt ned til minste detalj. Men uansett hvor lenge Håvard og jeg sitter og knotter med planleggingsdokumentet, så kommer man liksom ikke helt i mål likevel. Og det enkle svaret er VÆRET. Det er og blir rett og slett umulig å planlegge innholdet i sekkene som settes ut på de forskjellige stasjonene når man ikke aner om det blir sol eller regn – kaldt eller varmt.

Men vi har likevel gjort så godt vi kan. Så hvis det er andre syklister som leser dette, og som skal sykle Jotunheimen Rundt, og er førstereis – så kan kanskje vårt fantastiske planleggingsdokument være til hjelp. Det forutsetter selvfølgelig at dere er 3 stk, og kanskje tar høyde på rundt 18 timer.

Kona mi er uberimponert. Aldri før har jeg vært så strukturert i planleggingen. Og aldri før har jeg pakket 2 dager før jeg skal reise.

Vi leker ikke sykkel!

Del på Facebook


5 tanker om “Pakkeliste v2 – Jotunheimen Rundt 2012

 1. Jarle Hovland

  Alt for mye fokus på komfort og kosetur. vaselin og cola er et must dernest er det bare å belage seg på å ha det vondt, vondt veldig lenge

  Svar
  1. Eirik

   Tror vi har for lite sjokolade og cola på turen. Det er 18 timer med koooos vi skal gjennom 🙂

   Svar
 2. Gotv

  Eg har alltid med meg en kjede pinne eller sram sin kjedelås på slike lange turer om kjede skulle ryke, kjedeverktøy har dere vel på multitool dere har med.

  Svar
  1. Eirik

   Må innrømme at jeg ikke vet hvordan jeg bruker sånn kjedeverktøy. Det positive er jo at jeg sparer vekt med å ta med meg sånne ting 😉

   Svar
 3. Tilbaketråkk: Jotunheimen Rundt 2012 | Tunge gir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *