Neste mål


Postet av

Det tok ikke mange timene etter målgang før vi så store forbedringspunkter for neste år. Både pauser og bakker kan gjøres mer effektive. Kortere pauser er den enkleste å spare inn, men hvem vil egentlig gå glipp av ekstra dotid, salte pølser eller avslappende prat. Egentlig ikke oss, men det må kanskje gjøres for at vi skal komme oss ned på 16 timer. Mer trening på forhånd er alle enige om at er gunstig. Derfor er rulleinkjøp til Eirik planlagt, og VR-sykling i løpet av vinteren noe vi har å se frem til nå. Blir moro å sykle Milan-San Remo i desember.
Milan-San Remo er noe vi snakket om å sykle på ordenlig også. Nå ser det ikke ut til at TungeGir får profflisens neste år heller, slik at vi neppe blir invitert dit. Da er det fint at det også arrangeres før amatører i juni.

I går dro jeg ut og jogget for å få kroppen i gang igjen etter helgens økt. Så etter å ha sett hvordan gode gamle Jens Voigt slet seg opp toppene, og kom på pallen som tidenes nest eldste, ga det meg inspirasjon til å ta noen fler bakker. Da er jammen meg Østmarka et perfekt sted. Siden jeg tidligere har løpt mine kilometer i Nordmarka, var det nesten overraskende hvor kupert det virkelig var i Østmarka. Jeg starta ved Oppsal, og siktet mot Mariholtet. Ikke vet jeg om det er kondisen, løpeteknikken, helgens melkesyre, stein i skoen eller min nervøse tykktarm som gjorde det, men turen ble ekstremt tung.

Turen til Mariholtet. Og her ser det ut som jeg tok en ekstrem snarvei på hjemturen. Men det skyldes altså at jeg stoppet Strava da jeg satte meg ned i busken for å gjøre noe helt nødvendig. Og glemte å starte den igjen før jeg var ved bilen. Surt!!


Når jeg først var inne i skogen, hadde dratt med telefonen, og hadde den tilgjengelig, så gjør man som bloggere og stiller seg opp og tar bilde.

Min sko, og tilfeldig utvalgte furutrær

Fosser finnes det også i Østmarka, og det synes jeg det alltid er morsomt å ta bilde av.

For å runde av det jeg egentlig skulle skrive om her så er mine neste mål:

– Oslo Triathlon 11.august (her blir det nok bare halv siden jeg ennå ikke har lært meg å svømme. Det blir hele distansen om Henrik som har kjøpt for normaldistanse ikke kan stille.)
– Birkebeinerrittet 25.august
– AIM Hemsedal Challenge 1.september.
– Oslo Maraton 22.september (trolig bare halv)
– Et motbakkeløp i løpet av høsten
– Milan – San Remo i desember hjemme i stua
– Milan – San Remo i Italia i juni.

Noen andre som stiller klare til kamp?

Del på Facebook


2 tanker om “Neste mål

 1. Eirik

  Her er det tydeligvis bare å vaske kalenderen og gjøre seg klar for nye plikter for Tunge Gir. Kan også nevne at jeg Tunge Gir-trøyen får seg et ritt nå på lørdag. Da stiller jeg som hjelperytter på Tour de Andørja!

  Satser på bedre håndtering av flaskene enn det vi presterte på Filefjell!

  Svar
 2. Henrik Foien

  Gode nyheter, jeg kan ikke stille på oslo triathlon. Som betaling for gammel gjeld får du derfor biletten min til blodpris! Med på kjøpet følger drakt og alt av utstyr. Jeg kommer på dette tidspunktet til å sitte på et rør i nordsjøen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *