Albir dag 5: Jada, klart vi tar en rolig tur!


Postet av

Søn 7.april
Etappe 5 (105 km)
Albir – Calpe – Moraira – Parcent – Rottepasset – Tarbena – Calossa – Altea – Albir

Alle var enige om at vi skulle ha en rolig tur i dag. Ja, for all del, ingen fjell, og ingen drag. Punktum. Men neida, sånnt noe klarer ikke vi å gjennomføre. Rottepasset avsluttet med hammer og syre. Calossa til Albir gikk godt over syreterskelen. Og det kulminerte med spurt inn mot La Colina.

Heldigvis visste ikke Håvard helt hvor La Colina lå, så han åpnet spurten 500 meter for tidlig og stivnet som en pinne. Tommy gjorde også noen feilkalkuleringer og måtte hjelpes av sykkelen – så da var bare jeg igjen. Lur som en rev ventet jeg ut de andre, og syklet rolig over mållinjen til øredøvende jubel (in my head). Siden ingen hadde med grønn trøye, og det ikke var noen podiumpiker der, så fikk det bli med et godt håndtrykk og noen mumlende gratulasjoner.

Siden spurt er en uvanlig tradisjon på disse turene, så holder det i massevis med en i uka. Det betyr at jeg må pakke ned grønn sykkeltrøye og forsvare den fargen neste år. Gleder meg allerede!

Lite som slår en en slik start på dagen...

Folkens, kjekt om dere kan stille dere opp. Se hit. Haaallo! Våkne!

Sånn ja 🙂

Håvard innser at den grønne trøya er tapt. Nå må han vinne skiltkonkurransen på søndag til Drøbak for å få sykle i grønnt neste uke.

Del på Facebook


2 tanker om “Albir dag 5: Jada, klart vi tar en rolig tur!

 1. thomas

  Hei Eirik, er det mulig å henge seg på hjulet så lenge jeg orker på søndag?
  Hilsen Thomas (frognerparken)

  Svar
  1. Eirik

   Hei Thomas. Sure thing, bare møt oss med bunnen av Kongsveien kl. 1030. Blir en finfin rolig tur, med kaffe og bolle i Drøbak 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *