Er kapteinen på vei bort fra Tunge Gir?


Postet av

Gazzetta Della Sport melder på sine nettsider at kapteinen, Håvard Heggen, er på vei bort fra Tunge Gir. Årsaken skal være ukjent, men ryktet sier at manglende innkjørte resultater i årets sesong, samt hans høye markedsverdi skal være de to største faktorene.

gazetto

 

Det er ikke oppgitt hvilke klubber som skal være aktuelle, og det er heller ikke oppgitt hva slags summer en slik overgang vil koste.

– Håvard har kontrakt de to neste årene, er alt en ordknapp sportsdirektør har å meddele.

Vi har ikke lykkes å komme i kontakt med Håvard selv for en kommentar.

 

Del på Facebook


3 tanker om “Er kapteinen på vei bort fra Tunge Gir?

 1. Jan Ø

  Tullball, prøver bare å lage usikkerhet i et lag som begynner og bli samkjørt! Konkurrentene begynner og få øynene opp for Tungegir!

  Svar
 2. Heggeninho

  Jeg er fortsatt inne i en 2-årskontrakt, og vil uansett ikke snakke med andre lag før sesongen over. Det at det har gått litt dårlig i noen av vårklassikerne kan bare skyldes min egen feil og litt uflaks. Nå har vi mange spennende ritt utover sommeren og høsten som skal kjøres, så sesongen er på ingen måte spolert ennå.

  Svar
 3. Heggeninho

  Jeg gleder meg også veldig til å representere TungeGir i Tour de Croatia som går av stabelen 13 – 27.juli. Der har jeg gode muligheter til å få noen gode topplasseringer

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *