Taktikken er i gang – nå er tydeligvis ingen i sykkelform


Postet av

Det er bare noen få dager klubbmesterskapet. Hvem tror du vinner tidenes første pokal i Tunge Gir? Ja, for det er faktisk en pokal til vinneren. Her har kapteinen tatt ansvar og gått til gullsmeden. Og sportsdirektøren har vært hos sponsorer og fridd, og fått tak i finfine sykkelpremier. Ikke værst for en klubb som ikke er en klubb!

Så hvem vinner? Sett ekstra press på en rytter her på høyresiden på bloggen.

Taktikken er i full gang. Og det pussige er at alle plutselig er ute av form. Her snakker vi virkelig om å snakke seg selv ned før rittet.

fb

Del på Facebook


7 tanker om “Taktikken er i gang – nå er tydeligvis ingen i sykkelform

 1. Heggeninho

  Etter Henriks maktdemonstrasjon i Oslo Triathlon er det ingen tvil om at formen er holdt ved like. Han kommer seg ikke unna favorittstempelet

  Svar
 2. Roar S

  Jeg skal ta meg en treningsøkt i Maridalen tirsdag, og gleder meg til å se på spurten. Satser på å oppleve en sportslig høydare som utvilsomt vil ligge på topp 3 i Norge gjennom tidenen uansett idrett.

  Svar
  1. Heggeninho

   Godt å høre , Roar. Blir spennende med regnværet som er meldt. Kan bli veldig likt det action som var her i Oslo under sykkel-VM i 1993.

   Svar
 3. Henrik Føien

  Takk for tillitten og gratulasjoner for lørdagens eventyr. Men husk at det kostet og beina er ikke helt gode. Men det skal ikke hindre meg i å være med å prege KM!

  Svar
  1. Heggeninho

   Dette skal du ha mottatt i Posten, Atle. Alle trenere med tilknytning til NCF skal ha mottatt dette for tre uker siden. Dersom du har surra det til med posten, kanskje du ba naboen ta inn posten da du var på ferie i sommer, skal vi likevel ordne det. Bare møt opp i målområdet noen minutter før start så skal vi klare å finne en ledig plass til deg.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *