Veien mot Jotunheimen


Postet av

Oioioi, så våknet man opp etter årsfesten til Frognerparken med vissheten om at man kanskje hadde vært litt i overkant bråkjekk kvelden før. Lang historie kort, så hadde jeg utfordret to andre spillere på laget til å ta utfordringen; sykle norges hardeste sykkelritt – Jotunheimen Rundt.

Men i denne galskapen, så lå det faktisk en plan bak det hele. Jeg hadde i lengre tid hatt lyst å melde meg på dette rittet, å få teste kroppen helt maksimalt – men jeg trengte noen med meg. Og litt mot/dumskap (stryk det som ikke passer) til å virkelig binde meg opp til denne utfordringen, og ingenting passet bedre enn å benytte mulighetene en lagfest bringer med seg.

Fredag 8.juli 2011 står Håvard Heggen, Henrik Føien og undertegnende på startstreken – klare for 430 kilometer og 4609 høydemeter – på to hjul!

Men hvorfor denne bloggen tenker du. Enkelt – for å motivere meg selv, holde oversikt over forberedelsene og det aller aller viktigste poenget. Sørge for at det ikke er noen vei tilbake nå 🙂

Del på Facebook