Tungt tungt tungt


Postet av

Etter gårdagens «rolige» økt tenkte jeg det skulle smelle i dag, at jeg skulle fly stolt rundt Frognerparken mens jeg passerte den ene etter den andre løperen med et stort fett glis om munnen.

Slik gikk det ikke. Så langt i fra.

Det gikk trått. Veldig trått. På slike dager føler man det knapt går fremover. Men men, etter noen slappe uker uten særlig trening er vel dette straffen – og den tar jeg. Så er allerede forberedt på noen tunge økter fremover.

Jeg grubler videre på den «digitale logistikken», og begynner å helle mot et excel ark som blir importert inn på bloggen. Men har enda ikke helt funnet ut om jeg skal logge alle økter med Nike+ til løping og Garmin Edge til sykkel. Kan jo være lurt å ha alle slike tall lagret, men det vil jo si at jeg må analysere all data og sette meg mål utfra slike tall. Og må vel egentlig innrømme at slike ting går litt mot det jeg «står for». Treningen skal være lystbetont uten for mye jag etter forbedring på tid. Det enkle faktum er jo uansett at man blir bedre jo oftere man trener.

Del på Facebook