Vi prøver litt til…


Postet av

Bloggen min hadde en pangåpning med tre innlegg i hurtig rekkefølge. Så sa det bom stopp! Jeg ble møkklei – rett og slett.

Men nå, 5 måneder etterpå, trør jeg til på nytt og puster liv i denne bloggen igjen. Og denne gangen får jeg litt hjelp fra Håvard som skal skrive litt om sykkel og sånnt. Nå lurer du kanskje på hva som fikk meg til å ta opp bloggen igjen. Kort og godt, så ble vi begge veldig inspirert av blodsmakbloggen

Vi kan jo ta disse 150 dagene i listeform slik at dere (med «dere» mener jeg deg Håvard) har litt oversikt:

– Ja jeg har fortsatt planer om å sykle Jotunheimen Rundt

– Lena og jeg har fått en hund. Han heter Herbert.

– Jeg trente bra i januar, så skar det helt ut med jobb og andre unnskyldninger. Så februar og mars ble veldig rolige.

– I april fikk jeg ny giv, da spesielt etter en uke i Albir sammen med Narvik Cycleklubb. Helt fantastisk tur med sol og 10 mil hver dag 🙂

– Jeg kom hjem fra Spania med ei hel bøtte med motivasjon, noe som har resultert i mange flotte turer her i Oslo.

– Fikk også prøvd meg litt på terrengsykkel igjen i Påsken. Da var nemlig Lena og jeg i Halden, så jeg fikk meg noen turer med faren hennes, Ole. Knallsprek fyr som syklet fra Hammerfest til Halden i fjor.

– Jeg har solgt min Oreba landeveissykkel til Pål på fotballaget, og har nå kjøpt meg en splitter ny Fuji SST 3.0. Med kyllingkrank (kompaktkrank) siden jeg liker å sykle mye oppover. Etter 2 turer på den gir jeg foreløpig begge tomlene opp!

Del på Facebook