Preview: Enebakk Rundt 2011


Postet av

Team Tungegir stiller to mann på Enebakk Rundt i morgen. Henrik Føien og Håvard Heggen stiller på vegne av dette fremadstormende nye laget i norsk sykkelsport. Vi har fått lov til å hospitere hos Skårer i morgendagens ritt, og så får vi håpe at vi ikke gjør oss bort og bringer skam hjem. Begge er debutanter her, og spesielt jeg har vel ingen stor kjennskap til dette området. Henrik, som er Lørenskog-kis, liker godt å sykle i sin egen bukselomme, så jeg har planer om å legge meg på hjul og ta de snarveiene han lurker fram.

Henrik skal også få ansvar  for å justere giret mitt. Etter en litt tøff flytur for Specialized’en hjem fra Malaga, uten egen boks, har ikke giret vært seg selv. Og etter min egen justering klarer jeg ikke å få den opp på de to letteste girene. Det er kanskje ikke behov for det i morra, men man skal aldri si aldri. Og min gode venn melkesyra har en tendens til å dukke opp når jeg minst venter det. Men strengt tatt så skal ikke folk på dette teamet ha behov for å dytte hendelen opp mot det største tannhjulet bak.

Så for å få den best mulige oppladningen inviterer Henrik til Ostegrill og hjemmelagd potetsalat i bakgården i kveld. Sper på litt løk også kanskje. Det er greit å ha på lur når det spisser seg til mot målgang i morgen.

Planlagt rute for morgendagen

Del på Facebook