Point of no return


Postet av

Nå er det gjort. Nå er bookingen fullført og alt er betalt. Med andre ord, enten mister jeg 1200 kroner eller så stiller jeg til start i Lærdal fredag 8.juli kl. 21.05. Og jeg var såpass breial at jeg smelte meg inn i 18-timers gruppen! Håvard og Henrik, deres tur nå!

Ok, nå har jeg ingen som helst forventing om å sykle på den tiden. Jeg har null referansepunkter og alt blir bare synsing. Men jeg starter iallefall ikke i siste pulje, noe som betyr at jeg slipper å være Lanterne Rouge den første bakken. 5 minutter etter oss starter nemlig 24-timers gruppen.

Jeg vet veldig lite om dette rittet. Jeg har skumlest gjennom nettsiden til rittet, og jeg har lest blogginnlegget til Blodsmak. Men det er i grunn det. Ikke vet jeg jeg noe særlig om logistikken (transport, hotell osv). Ikke vet jeg hvor nøyaktig vi skal sykle (aldri vært i de traktene før). Og ikke vet jeg helt hvordan mat/klær systemet fungerer (vi skal tross alt sykle i nesten et døgn). Men heldigvis finnes det endel folk som har gjort dette før oss, og nå som ritter et bestilt, så er det på tide å sette seg litt inn i hvordan det hele fungerer.

Tips mottas med en virtual klapp på skulderen 🙂

Forøvrig legger jeg merke til en skremmende løypeprofil:

Ok, nå tenker du sikkert jeg høres veldig negativ ut. Men neida, denne gutten gleder seg som en liten revunge!

Del på Facebook