Sykkeltrøbbel i Sørkedalen


Postet av

For ikke lenge siden stod jeg stolt og glad og poserte foran min flunke nye Fujisykkel. I dag hadde jeg lyst til å pælme den inn i skauen! Etter 2 mil med bra trøkk i, hvor jeg kjempet meg ensom gjennom motvinden til Sørkedalen, begynner plutselig bakhjulet å vingle som en fyllik.

Der har rett og slett 4-5 eikerter tatt kvelden. Mens jeg stod der og banna noen stygge nordnorske gloser kommer en fyr med «Norseman» drakt rullende forbi. Og klart, når du er med på Norseman, så har du litt peil. Han kunne belære meg at dette kunne skje på nye sykler da eikerter ikke var strammet til skikkelig før dekke ble puttet på sykkelen.

Her var det bare å kapitulere og ringe servicebilen (Lena)!

Enda godt jeg ikke var med på Enebakk Rundt!

Velvel, da får jeg stikke innom Birk Sport i morgen og høre hva de kan gjøre.

Her har jeg kommet meg over den værste bannskapen og har kapitulert i veikanten:

 

Del på Facebook