Etterdønninger


Postet av

Hva gjør man etter at man har gjennomført et Enebakk Rundt hvor man ikke helt klarte målet? Jo, da har det blitt et par dager med økter på sofaen, for å gå skikkelig gjennom hva som gikk galt. Man kan vel kanskje anta at det er kraften i låra som ikke strakk til. Og hvordan i alle dager skal man få kraft inn i de nå? Jeg passet på å fylle på med brus og kebab på søndag. Hørt at det skal legge seg der det virkelig trengs.

Og så ble det kake i to dager. Caroline bakte det til meg siden hun mente at jeg faktisk var ganske flink på søndag. Men også litt til mine foreldre som reiser bort slik at vi kan bruke det store huset et par uker. Deilig med en sånn stor hytte ganske sentralt.

Men som dere ser så er det fortsatt litt igjen, og jeg har altså ikke klart å være dedikert nok. Altså blir det kake til frokost i morgen.

Fortsatt flere gode stykker igjen

På tirsdag straffet jeg også meg selv med en skikkelig omvei på vei hjem fra jobb. Selv  om jeg visste at det ventet mer kake på meg hjemme så presset jeg meg rundt en skikkelig runde. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Klart, det hadde jo vært forgjeves om noen hadde spist opp kaka før jeg kom hjem. Derfor klarte vi å presse opp farta, selv om låra var litt sure fra helga.

Da er det bare å planlegge neste ritt, og det er mulig det blir Raumerittet første helga i juni. Var det ikke det da?

Er det noen av våre dedikerte lesere som har noen tips til denne prøvelsen? Enkelte bleikinger sier det er for mye søle, og velger derfor å droppe det. Men Team Tungegir stiller trolig med fullt lag her. Og fulle lommer slik at det ikke er plass til eventuell søle som måtte komme vår vei.

Del på Facebook