Den magiske grensen


Postet av

Det ble en fin tur inn i Maridalen i dag. Heggen og jeg syklet side om side på jakt etter å krysse den magiske 32 km/t grensen. Som bildet viser rimelig klart under her, så har vi enda noe å jakte etter, og bra er vel det.

Nå spør du deg sikkert hvorfor vi ikke bare tar en flat etappe og krysser pent av den milepælen. Men neida, det er ikke så enkelt. Reglere er klinke klare:

  • Du må sykle uten å ligge bak noen
  • Du må ha minst 400 høydemeter (så jeg måtte uansett tråkket opp til Jokern på hjørnet i dag for å få de siste 25 høydemeterne)
  • Du må sykle minst 1 time

Men selv om målet ikke ble nådd, så synes jeg det er litt pussig av Garmin å trekke oss 0.41 km/t. Bildet sier jo mer enn hundre ord, og hvis jeg ikke har misset fullstendig med matematikken, så fortjener vi vel 31,41 km/t i snittfart på denne turen.

Eller har jeg surret meg bort i noen formler jeg ikke berhersker?

Denne milepælen SKAL krysses av i mai. Jakten fortsetter!

Del på Facebook