Deltakelse i Narvikrittet


Postet av

Litt slukøret oppdaget jeg for en uke siden at jeg hadde «dobbelbooket» meg denne helga, der jeg både skulle kose meg i Narvik med familie og venner, samt sykle 15 mil i Hadeland Rundt! Og det går jo ikke an! Så jeg valgte Narvik.

Men gleden var desto større da jeg under frokosten leser i Fremover at Narvikrittet arrangeres denne helga. For et deilig sammentreff! Så nå har jeg meldt meg på rittet i morgen.

Vet egentlig ikke så mye om rittet, men stusser litt over at Narvikrittet sykles i Ballagen. Det er jo ikke engang samme kommune! Ikke noe gærnt med den plassen, men burde det ikke vært i Narvik? Eller endre navn på rittet kanskje. Vel, uansett – moro blir det de 5 mila vi skal tråkke oss gjennom. Og ekstra morsomt blir det å treffe Narvikgjengen som jeg pleier å sykle sammen med i Spania.

Fin natur å tråkke rundt i iallefall…


 

Del på Facebook