Det er bare å smelle til fra start


Postet av

Etter en rimelig vond time på sykkelen, hvor jeg gikk knallhardt ut, er jeg lykkelig vitende om at jeg klarte et lite ubetydelig delmål før Jotunheimen. Det var å sykle to runder i Maridalen og hjem igjen med snittfart på 32 km/t.

Nå torsdag denne uken gjorde jeg meg klar. Det var vindstille og jeg visste dette ble siste turen før jeg skulle på  wekendferie til Gøteborg. Det var nå eller aldri! Sure lår kunne jeg enkelt tåle siden jeg hadde ferie de neste dagene. Så jeg åpnet hardt. I overkant hardt kanskje, og jeg fikk syre etter 5 minutter. Men her var det ingen rom for tvil, det fikk briste eller bære. Og siden jeg aldri har åpnet sånn hardt før, så var jeg veldig usikker om låra ville tåle dette kjøret den neste timen.

Men joda, det holder. Det holder som faen, og jeg føler jeg har «knekket en liten sykkelgåte». Drit i å spare deg, det er tull. Skal du sykle i en time – så er det bare å smelle til fra start! Like enkelt som det er genialt!

Etter at en idiot i en rød lada hadde kastet et bananskall på meg, så kunne jeg klokke meg inn i Colletts gate 63 med snittfart på 32,6 km/t.

Del på Facebook