Jotunheimen nærmer seg!


Postet av

Det er nå 10 dager igjen til Håvard og jeg står på startstreken i Jotunheimen Rundt, og fordelingen er vel 50/50 nå på hvor mye man gleder seg i forhold til gruer seg. Men her nytter det ikke med negative tanker sa Nansen og turet på. Så jeg tenker offensivt, og har laget en liste med ting jeg føler er greit å ha med seg på tur. Vi starter kort og godt slik neste fredag:

På startstreken:

Sykkel
Sko
Skovertrekk
Trøye
Bukse
Løse bein
Løse armer
Vindjakke
1 flaske sportsdrikke
1 flaske vann
Hjelm
Solbriller med lyse glass
Pumpe
Garmin 705
Lange hansker

På ryggen:
Vindjakke
1 bar
2 banan
Slange
Dekkspade
Smertestillende krem
Smertestillende tabeletter
iPhone med plastpose
Multitool

I eskene:
Vaselin
X antall barer
Sportsdrikke
Bananer
Sokker
Superundertøy
Varm jakke
Korte hansker

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg orker å poste en slik liste på nett, og heller ikke bare har den på papir foran meg når jeg begynner å pakke. Vel, dette er en liste for Caroline, slik at hun kan hjelpe Håvard med pakkingen – og vi på den måten unngår tabbene fra den store sykkelsesongen 09 da vi skulle sykle fra Trondheim til Oslo. Da rullet vi ut fra Trondheim, hvor Heggen verken hadde hjelm eller sykkelbukse.

Og, kanskje noen med erfaring ramler innom siden – og kan lære oss noen triks i effektiv planlegging på slike langturer!

Til slutt, selv om det er skremmende langt, og mange fæle bakker vi skal opp. Sjekk det bildet under da. Dette bli nydelig folkens!

Del på Facebook