Nedroing


Postet av

Nå har teamet bestemt seg for å roe ned mot helgens ritt. Andy Schläck måtte tydeligvis slanke seg et par kiloer mot Tour de France. Vi gjør ikke det, og propper i oss mat for å sikre at vi har nok energi de timene vi skal holde på i fjellet. Jeg vet ikke helt hvor langt opp jeg skal på vekta, men det er vel begrensa hvor mye skade man kan gjøre. 2 liter is satt som det skulle, og skal bli godt å hente ut litt ekstra fart opp bakkene fra Tricoloren. Sjokolade, vanilje og jordbær sammen skjønner jo alle at blir krutt.

Helgens tre aktiviteter var følgende:

1. Plukke ut gutta til å representere meg i Frankrike. Etter tre dager har det ikke gått all verdens, og har vel bare truffet på Gilbert, som alle andre i gamet.

Gutta som skal levere i Frankrike

2. Sykle en tur med Eirik, på veldig lavt nivå. Som du ser var det så rolig at det faktisk tok 20 minutter for vi beveget oss.

svært rolig tur

3. Levere sykkelen på repp. Etter å ha fått gjennomgå av Henrik hvor verdiløs jeg er som mekaniker lot jeg gutta på Birk ta seg av sykkelpreppinga.

Og nå er fire dager til det drar seg til oppi Jotunheimen. Bortsett fra å spise skal jeg ha en liten tur i morra, bare for å sjekke at preppen på Birk er vel gjennomført. Og så skal jeg jobbe noen dager til før jeg legger på røret og tar ferie. Måtte sommerferien vare helt til oktober. Bortsett fra det blir det gode gamle bleieskiften, og den evige kampen etter ny bolig. Man blir i toppform av slikt.

Og så skal jeg pakke slik at man ikke møter opp på startstrek uten sykkelbukse og hjelm igjen. Husker jeg på de to og sykkelen så tror jeg det meste er gjort. Ja, rent bortsett fra å sykle da. For det er på ingen måte gjort.

Del på Facebook