Terrengtur i Narvik


Postet av

Det har gått en uke siden Jotunheimen Rundt, og man har fått god tid til å reflektere over den helvetesturen. Håvard skrev et langt og flott innlegg om denne turen, så jeg skal ikke dvele for mye rundt den opplevelsen. Men kort og kort kan man vel si at det er det værste jeg har vært med på. Jeg gikk så i langt i kjelleren som jeg aldri har vært. Noe av grunnen til at det gikk som det gikk var nok at jeg ikke fikk i meg nok næring. Tanken på væske og mat gjorde meg kvalm, og det er dårlig nytt når man skal klatre opp 5000 høydemeter.

Men jeg skal innrømme at det irriterer meg nå i ettertid, det at jeg ikke klarte å fullføre når jeg «bare» hadde 10 mil igjen. Spesielt siden jeg var ferdig med de tre fjellene. Men men, det er ikke så mye å få gjort med det. Opp på hesten igjen!

Iallefall, nå er jeg hjemme i Narvik, og i går fikk jeg meg en finfin terrengtur sammen med Bjørnar og Kåre. Jeg hadde også gleden av å innvie pappa sin splitter nye Birksykkel som jeg tok med nordover fra Oslo. Og den fikk kjørt seg greit, da vi tok turen innom 2.vannet – en løype som er vel teknisk for mine skills!

Men jammen var det moro å sykle terreng igjen. Man begynner å lure på hvorfor man driver å flyr rundt på landeveissykkel, når man kan ha det så gøy i skauen. På landevei sitter du jo bare å trør og trør rett frem i timesvis, mens på terrengsykkel skjer det noe hele tiden.

Når vi kom tilbake fra 2.vannet bestemte vi oss for å klatre litt, noe som passet meg litt bedre. Vet ikke helt hvorfor, men motbakker er det jeg liker aller best (hvis vi ser bort fra Sognefjellet da).

Her har vi kommet oss til fjellheisen i Narvik. Sjekk de flotte bildene!

Er lite som slår Narvik på sommeren når solen titter frem 🙂

Vi stoppet med fjellheisen, men er sikkert mulig å sykle opp til Linken. Eller?

Bjørnar og Kåre er happy for å kommet opp. Litt vel mye klær på en sommerdag eller?

Hadde man hatt litt bedre tid, så hadde vi satt oss på utsikten der og tatt oss ei øl. Får ha det tilgode!

Utsikt til «Sovende Dronning». Et fjell vi gikk for 2 år siden i like flott vær. Fantastisk tur!

 

Del på Facebook