Dagen før dagen


Postet av

Utrolig hva man betaler penger for. Det jeg har punga ut for i morgen kan riktignok ikke sammenlignes med guttas tur rundt fjellheimen men har uansett hatt den nervøse, kvalme følelsen i flere dager nå. Man driter fire ganger før lunsj og sover helt elendig. I tillegg er selve gevinsten av all uroen før dagen en masse slitt! Men håpet er at man under øvelsen kanskje oppdager noe fint og at følelsen etterpå blir bra.

Jeg har to ganger tidligere deltatt på Oslo triathlon. I fjor ble avstanden litt for lang fra ekkofiskfeltet til sognsvann men i år skal jeg ta revansj. Oppladningen har vært så som så og jeg er helt ærlig ikke helt sikker på hvordan man klarer å trene seg opp til noe slikt.

Svømminga mi er bedre enn noen gang før men holder nok ikke helt. Svømming er jo en merkelig øvelse og man er jo ikke helt sikker på hvordan man ligger an underveis. Ikke ser man noe heller og prating er bare å drite i. Forrige gang fikk jeg helt angst og pustebesvær de første hundre meterene etter å ha stått helt inntill startpistolen – Den feilen gjør jeg ikke igjen. Første gangen jeg deltok valgte jeg å svømme på skråss og fant meg selv etterhvert litt for nærme feil bredd – Den feilen kan jeg gjøre igjen. Nytt av året er at svømmingen er kun en runde a 1500 m mot 3×500 m tidligere. Dvs at jeg må svømme lenger enn jeg noen gang har gjort..

Skiftinga er jo en egen øvelse i seg selv. Jeg har tidligere hatt gode intensjoner med organiseringen men vet at det blir fort kaos når man kommer opp av vannet.

Tidligere i uka kjøpte jeg ny sykkel. Tenkte det er kjempelurt å stille til start på noe man kun har sittet på i maks 1 mil.. Men sykkelen er dritfin den. Tidliger eier er tidligere norgesmester i triathlon og teamsyklist. Så den bør passe meg..

Løping er jo et vant element men er vanligvis ganske kjipt etter sykling. Men knærne bør være bedre i år enn tidligere og formen er helt ok.

Alt i alt håper jeg å klare runden (1500 m svøm, 40 km sykling, 10 km løp) på rundt 2:30 (pers 2:35).

Først må jeg komme meg gjennom en natt med rare drømmer og tanker.

 

Del på Facebook