Oslo triathlon 2011


Postet av

Så var dagen kommet, nattesøvnen var som forventet ræva men følte meg allikevel bra. Været var flott og etter to frokoster kom jeg meg opp til start på Sognsvann. Marte og Kaja fulgte med og det var godt å ha noen å prate med før start. Nervene var faktisk litt borte. Gleda meg nesten litt, mest til å virkelig få teste formen og ikke minst sykkelen

Med rekorddeltagelse måtte klassen (20-39) starte i to puljer fordelt ved hjelp av stilige røde og blå hatter.

Antrekk på, klar til start, Marte Ødegaard til babord

Svømminga gikk overraskende bra. Hadde jo aldri svømt så langt før men klarte å tenke positivt hele veien. Svømmeformen var god, dessverre var det verre med retningssansen. Jeg skar hardt til styrbord og valgte å svømme utenom alt av konkurrenter. Var nære på å grunnstøte flere ganger og svømte sikkert 100 m for mye.. Allikevel var det en meget positiv opplevelse og opp av vannet var jeg på en samlet 47. plass av 269 (regner ikke med NM-klassen som startet tidligere på dagen).

Svømmerute

 

Svimmel og egentlig ganske gira løp jeg opp til skiftesonen. Hadde ikke trent noe på klesbytte og  her er det mye å hente. Tapte opp til 2.5 min til de beste her og datt 6 plasser ned.

Svømmetryne

 

Ut med sykkel, råtten gel på ryggen

Syklinga gikk fantastisk. Den nye vidundersykkelen er rask men også ganske vond. Har nok endel å hente på tilpassing av sete, styre osv her. Jeg lå i tempostyret stort sett hele veien og passerte mange. Underveis fikk jeg i meg en new energy og en halv karbo gel. Gel smakte helt grusomt, fant ut senere at den var flere år gammel. Etter sykling på 36 km/t i snitt over 40 km lå jeg på en finfin  13. plass!

Mista nye 3 plasser på skifting. Løpet på 10 km var som forventet helt jævlig. Fikk dessuten kraftig hold i starten. Må prøve å unngå det neste gang.

Løpetrasé

 

 

Men tempoet ble etter hvert ganske bra, fikk også lagt inn en spurt på slutten og er grisefornøyd med totaltida 2:20, pers på 15 min! Da fikk jeg løpt inn det jeg tapte på siste skifting og endte på en 13. plass (7 i min klasse).

Siste spurt

 

Skikkelig vondt

Dette gav mersmak og jeg leter allerede etter neste konkurranse!

 

Del på Facebook