Active Challenge 2011 – Norge vs Sverige


Postet av

Besøk activechallenge.no og activechallenge.se

Firmaet jeg jobber i, Good Morning, har sammen med Naked Communication laget en kampanje for Gore-Tex hvor vi skal kåre hvem som er i best form av Norge og Sverige. Vi er nå i første fase hvor løpere og syklister kan melde seg på. Den 10.oktober stenger vi påmeldingen, og det er da tid for å stemme frem de 5 løperne og de 5 syklistene som skal representere landet sitt.

Den 27.oktober smeller det i gang. Da skal 10 nordmenn konkurere direkte fra uteseksjonen på Latter, Aker Brygge. Det fungerer slik at det er tredemøller og sykkelruller både i Oslo og Stockholm. Disse er hooket up mot hverandre slik at tid, distanse, fart, puls osv sammenlignes – og det trackes da hvem som leder av Norge og Sverige.

Alt dette blir filmet både i Oslo og Stockholm, slik at dette kan streames live på activechallenge.no og activechallenge.se. I tillegg til dette blir det åpnet for påvirkning fra publikum. Du kan sitte hjemme i stuen din, og stemme frem regn, vind og varme for motstanderlaget, og samtidig vinne Gore-Tex klær ved å være raskest til å svare riktig på spørsmål.

Vi har fått med Mads Kaggestad som coach for Norge, og Martin Lidberg som coach for svenskene. Deres jobb blir å velge ut lag, peppe laget og legge inn taktiske grep som sikret seieren mot nabolandet.

Høres dette spennende ut? Ta utfordringen, og meld deg på Active Challenge 2011.

Del på Facebook