Albir 2012


Postet av

Jeg har de to siste årene vært med Narvik Cykleklubb og Bodø Cykleklubb til Albir i Spania på sykkeltur. Begge årene har vært knallsuksess med 70 mil i beina på en uke og trivelige folk.

Nå er turen for 2012 i boks, og jeg begynner allerede å glede meg til 12.april. Nytt av året er at min far også har tatt utfordringen og blir med og sykler, noe som for meg er veldig imponerende.

Mange av de andre syklistene har bestilt seg en 10-dagers tur, men pga jobb så får det holde med en uke på meg. Men med 70 mil i beina når man kommer hjem 18.april – så har man fått en et fint grunnlag før de fleste her hjemme har fått ut sykkelen av boden.

Albir, Spania:

 

De beste minnene fra disse turene er Guadalest. Etter noen timer med sykkelen er det lite som slår lunsjen her oppe med den utsikten.

Del på Facebook