Årets første sykkeltur 2012


Postet av

Endelig. Dette har man ventet lenge på. Sykkelsesongen 2012 er offisielt åpnet!

To rustne syklister fikk æren av å åpne årets konto (Håvard måtte på babysvømming), som forhåpentligvis blir en velfyllt konto utover våren/sommeren. Nå skal vi ikke skryte på oss noe voldsomt tempo eller lengde på turen, men tror vi sier oss fornøyd med å bare «komme i gang».

Først klatret vi opp Grefsenkollen, et sted jeg aldri har vært før, men som jeg aner kan bli en av mine favoritter utover året. Perfekt til intervalltrening, og ikke så veldig langt hjemmefra. Nå var det småisete der enkelte steder, så hvis du vurderer denne klatringen allerede nå så anbefales MTB.

Etter koseturen opp til Grefsen tok vi oss videre inn i Maridalen. Og for å si det sånn, det er flere enn oss som har startet sykkelsesongen 2012! Her var det lang lang rekke inn til Skar før man tråkket rolig hjemover!

En fin rolig tur som man likevel kjenner i beina. Men det føles veldig godt å være i gang igjen!

Del på Facebook