Klatretur i solskinnet


Postet av

Alt lå til rette for en hærlig klatretur denne lørdagen. Vi skulle kose oss opp Grefsenkollen og Tryvann, en tur som gir tett under 1000 høydemeter. Men alt var ikke bare idyll:

Bilde 01: Henrik punkterer
Henrik har en lei tendens til å punktere. Hvis man skal lete etter noe positivt i dette, så er det at Henrik er blitt helt rå til å bytte slange. Siden Håvard og jeg aldri har punktert, og knapt vet hvordan man bytter slange, så er dette godt nytt for oss.

Bilde 02: Ødelagt bakhjul
Nå tenker du sikkert at Henrik er en kløne. Men neida. Joda. Neida, han er ikke det. Dette er altså min sykkel, og her har 3 eikerter sagt takk for seg. Igjen. Hva er det med hjulene til Fuji-sykkelen min? Heldigvis har Henrik en sånn fix multitool med seg på turene, så han klarte å få strammet til et par eikerter slik at jeg kunne rulle hjem fra Holmenkollen.

 

Bilde 03: Deilige Tryvannstårnet
Punktering og ødelagt bakhjul blir barnemat i forhold til opplevelsen Tryvannstårnet gir meg. Er rett og slett blitt glad i klatreturene opp dit. Det er noe med det å sykle opp Holmenkollen-området, mens man tenker på alle de store idrettsøyeblikkene som har funnet sted der oppe. Dette var årets første. Men blir definitivt ikke den siste!

 

Del på Facebook