Klar for Follorittet


Postet av

Godt over halvparten av medlemsmassen i Tunge Gir har meldt seg på årets utgave av Follorittet. Siden startskuddet går i morgen kl 10, så betyr det at det er mindre enn 12 timer til Håvard og jeg tråkker i vei.

Det er ikke mye vi vet om rittet, bortsett fra følgende:

– Vi skal sykle 4 x 2mil = 8 mil

– Det er fellesstart. Men hvordan nivået er – det vet vi absolutt null om

– Det skal være en beinhard knekker i følge et rykte. Stigningsprosent og lengde vet vi ingenting om

Håvard og jeg har pratet litt taktikk før dette rittet, og den er rimelig enkel. Ligge langt fremme, og være med når bruddet går. Det paradoksale er jo at vi ikke har snøring på nivået i dette rittet. Så det er vel kanskje ikke mye til plan. Men føles liksom greit å ha et slags opplegg likevel!

Kjøpte noen spennende gels i Spania. Har lest at man skal teste ut nye ting på trening først. Men da jeg ikke har andre gels, og litt fordi det «spansk gel» høres effektivt ut, så kjører jeg likegreit på.

Hvis ikke gels fungerer som det skal, så kan jeg iallefall nyte sol og fint vær i Follo.

Del på Facebook