Jotunheimen Rundt 2012 – vi prøver igjen


Postet av

Mye mulig jeg rett og slett er kort i hodet. Jeg husker jeg bannet og skrek oppover Sognefjellet i fjor og var helt på felgen. Bryte måtte jeg også. Men, jeg husker ikke sånn helt eksakt hvordan det føltes, eller hvor slitsomt det var.

Så det er med friskt mot Tunge Gir tar nok en tur til Lærdal og stiller optimistisk til start. Håvard og jeg var spente på hva Henrik skulle finne på i år av unnskyldninger, og nå er det visstnok tur til Danmark som er planen.

Lett å glise etter ritt på 8 mil i solskinn i Follo. Jotunheimen blir en helt annen historie:

Jeg har planen og argumentene klare for suksess:

  • Huske å ta med sykkelsko i år
  • Ha litt mer kontroll på logistikk med tanke på innhold i sekkene
  • Lure med noe god omelett og sånn i sekkene
  • Satse på bedre vær
  • Ha med briller sånn at man ser noe hvis det skulle regne
  • Ta sykkelen på service før rittet, slik at bremsene holder
  • Sykle som en gal i juni
  • Er i bedre form i år. Neida. Joda. Eller?
  • Har erfaringen fra i fjor

Blir det en etterlengtet revansj mot Sognefjellet, eller går jeg på nok en storsmell. Lørdag 7.juli rundt kl 15 (krav på 18 timer) vet vi svaret.

www.jotunheimen.com

Del på Facebook