Pakkeliste v2 – Jotunheimen Rundt 2012


Postet av

Joda, vi har lært etter fjorårets forberedelse – der vi, for å si det pent, bommet totalt med taktikken. Så i år har rittet blitt planlagt ned til minste detalj. Men uansett hvor lenge Håvard og jeg sitter og knotter med planleggingsdokumentet, så kommer man liksom ikke helt i mål likevel. Og det enkle svaret er VÆRET. Det er og blir rett og slett umulig å planlegge innholdet i sekkene som settes ut på de forskjellige stasjonene når man ikke aner om det blir sol eller regn – kaldt eller varmt.

Men vi har likevel gjort så godt vi kan. Så hvis det er andre syklister som leser dette, og som skal sykle Jotunheimen Rundt, og er førstereis – så kan kanskje vårt fantastiske planleggingsdokument være til hjelp. Det forutsetter selvfølgelig at dere er 3 stk, og kanskje tar høyde på rundt 18 timer.

Kona mi er uberimponert. Aldri før har jeg vært så strukturert i planleggingen. Og aldri før har jeg pakket 2 dager før jeg skal reise.

Vi leker ikke sykkel!

Del på Facebook