Ingen vei tilbake


Postet av

Da er hele tunge gir på vei til Lærdal. Stemninga var veldig god etter å ha sett de nye draktene, festet syklene på bilen og snakket oss gjennom pakklista. Vi er fortsatt rolige nå etter å ha stanga rett i køen ved Sandvika.

I bagen min ligger fiskekaker, brødskiver med nugatti og brunost, farris, iskaffe, bananer, allergimedisin, fryseposer, tape nøtteblanding osv. For ikke å snakke om de tekniske tingene og sykkelklærne som jeg har sin egen bag til.

Mye av dette ble handlet idag, deriblant en Norrøna Fjørå regnjakke som jeg tror skal redde meg dersom været slår til. Det ble en dyr dag men sånn er det når man absolutt skal gifte seg, dra på bryllupsreise og hyttetur rett før et slikt ritt.

For å forhåndsklage så har ikke oppladingen vært helt perfekt. Bryllup tok mye tid og reisen etterpå var alt for koselig. Et kosthold basert på foi gras (?), rødvin, skinke og masse ost gjør en litt tung bak. Da er det jo fint at jeg har kjøpt meg en dritlett sykkel.

Eirik og Håvard ler og koser seg i forsetet og snakker om hvor jævlig det var i fjor. Jeg sitter litt smånervøs og tenker på bakdekket mitt. Det er litt slitt, men ikke slitt nok. I tillegg er det av typen pariser, noe jeg ikke er særlig vant med.

Vi er enige nå før start om at vi skal sykle sammen uansett. Vi får se hva som skjer når 10 bar i dekket eksploderer ved første grusvei..

Vi har noen timer når vi kommer frem i Lærdal. De skal brukes på å pakke bager, sjekke utstyr og handle ting vi kommer på at vi har glemt. Sålangt er det 1 varm sykkelbukse, muligens sykkelbriller og lue.

Nå passerer vi Sundvollen og jeg har innsett at blogging på norske veier ikke er veldig lett, ihvertfall ikke med Heggen bak rattet.

Gleder meg til middag og til å komme igang!

Del på Facebook