2 X 45 på Westfalenstadion


Postet av

De siste ukene har TungeGir gjennomført TirsdagsTrøkk med vekslende hell. Antallet oppmøtte har ligget på rundt 3 per gang, og det er jo et ålreit sted å starte. Vi har vært innom bakkeintervall på sykkel, elghufs, motbakkeløp, trappeløp og U-løp. Alle har ført til stive bein og lemmer.
Denne ukens økt rant delvis ut i sanden, og Eirik og jeg fant ut at vi droppet kappgangen på Sognsvann. Etter sterk antikampanje fra Henrik på denne typen trening, litt for lang arbeidsdag og for få interesserte endte det med at vi kjørte singelversjoner på tirsdagstrøkken. I tillegg til at det var onsdag.
Eirik løp rundt Voldsløkka, mens jeg trakk fram rulla og Tarmac’en.
Dagens økt var klar: 2 x 45 minutter på sykkel mens jeg ser på Borussia Dortmund – Real Madrid. Å hold kjeft, for en bra kombinasjon. Det beste av to verdener, som egentlig ikke er så ulike heller. Jeg har prøvd å kjøre rulle samtidig som jeg har sett på film eller serie, og det kan ofte bli vanskelig å følge helt med. Men å se på fotball derimot, helt perfekt. Er det noe man går glipp av, og som er viktig å få med seg, så kommer det jo i reprise igjen like etterpå.

Klar på startstreken, og jeg nærmer meg sykkelen

Jeg planla å ligge på rundt 220 Watt gjennom hver omgang. For å spe på med litt mer spennende sider la jeg til 2 minutter spurt ved mål, og full spurt når omgangen er på overtid. Under kampen i går førte det til fire minutter spurt siden Christiano Ronaldo klarte å utlikne for Real før mine to minutter spurt var fullført. Syra kom, og de siste ti minuttene av omgangen var tung. Overtidsspurten gikk greit, heldigvis ikke for lang.

Andre omgang var tyngre, men jeg gledet meg over herlig spill av tøskerne

I andre omgang klarte jeg ikke helt å holde det samme trøkket, selv om det her bare var et mål. Overtidsspurten på 3.34 minutter var en fin avslutning, men det holdt egentlig med tre mål denne kvelden ja.

Neste økt blir kanskje på lørdag, og da med fire kamper i løpet av dagen.

Del på Facebook