Skisesongen er i gang!


Postet av

Selv om skisesongen ble tyvstartet i Narvik i romjulen med noen turer i Kobberstadløypa, så var det liksom offisiell start i dag. Tirsdagstrøkk arrangerte årets første trøkk, og valget falt på skitur i den ærværdige lysløypa fra Frognerseteren til Ullevålseter. Vi satte vel også oppmøterekord med hele 6 (seks) spreke ungdommer påmeldte.

Med et par minus gikk jeg for den der fiolette voksen. V et eller annet. Og den fungerte knall og jeg hadde spikerfeste og god glid fra første til siste stavtak.

Nå er det lenge siden jeg har studert segmenter på Strava, men jammen er det moro å være i gang igjen. På veien ned til Ullevålseter klokket jeg meg inn på en respektabel 23.plass på segmentet «Frognersetern (nedenfor Sporten) – Ullevålseter» med tiden 15:48. Nå skal det sies at det er et stykke opp til teten hvor en fyr som heter Sjur Skjeggestad har klokket seg inn på 11.28, men sånt må man bare vifte bort. Som Sjur R sier, gå i ditt eget tempo og ikke fokuser på motstanderen.

Selv om det er tidlig på året, så er det moro å se at jeg slo tidene mine fra i fjor.

 

Men vi var bare halvveis, og løypeprofiler lyver sjelden. Nå skulle vi opp knekken!

Frognerseteren - Ullevålseter (ned)

Ullevålseter - Frognerseteren (opp)

Men her kom de fire ostetoastene, og den der filoette V et eller annet til sin rett – og jeg unngikk å gå på en Brink (spol til 1.20 i filmen, så skjønner du).

Strava sier at jeg kom meg inn på en 28.plass av 90 registrerte, med tiden 22:45. Igjen er han der Sjur helt overlegen og har tilbakelagt den ruten på 16:35. For å sette dette i perspektiv, og for å komme med en konklusjon, så kan vi altså si at han går ca. like fort oppover som jeg går nedover.

Del på Facebook