Ny sesong, nye feilskjær


Postet av

Jeg avslutta 2012 i knallform, og hadde både november og desember full av gode økter. Tirsdagstrøkk levde i beste velgående, rulla ble brukt flittig i stua til stor glede for de andre i leiligheten, jeg kom i gang med svømmekurset som jeg fikk av Caroline, spinningøkter med Eirik på Elixia, unngikk tap mot Leon i tennis, jeg meldte meg inn på fitness Xpress og jeg kom i gang med skisesongen. Målet mitt var å trene mye i november og desember, og deretter gå over til mer kvalitetsøkter fra januar. Det er en ide jeg mener må passe perfekt for den kommende sesongen.
Da passet det godt at det nye året ble innledet med svineinfluensa. Hva skal man gjøre når man har en vandrende smittebombe traskende rundt i leiligheten, og mye av tiden hans blir brukt til å nyse på meg? Oliver er den kuleste som finnes, men sykdomsmessig er han ikke til å stole på. Så da ble det 10 dager med influensa, og 40 i feber.

Nå derimot er jeg i gang igjen, og jeg har hatt mine første mil på rulla i 2013. Opp i ringa som de sier.
Årets mål er spikret, og det store, hårete er Aurland Extreme Triathlon i august. Jeg og Henrik er påmeldt, så her kommer svømmekurset inn i bildet. Jeg perset med mitt lengste svøm i fjor med 750 meter i Oslo Triathlon. Og nå skal vi gjennom 1900 meter i en fjord. Og for å ha noe styrke i beina til svømming og løping er jeg nødt til å beherske crawling. Så nå trener jeg en gang i uke med Pero i Lambertseter svømmehall. Etter fire ganger er jeg fortsatt milevis unna målet om å kunne crawle 1900 meter. Selv om jeg beveger meg raskere i vannet er jeg like gåen etter 50 meter. En snarlig åpenbaring er sterkt ønsket.

En deilig skiøkt i stedet for blodslit

I dag hadde jeg en fin tur i marka med Caroline og Oliver. Rolig tempo, men det er jo viktig med restitusjonsøkter. Og med pulk etter seg kreves det ekstra styrke.

Del på Facebook