Skisesongen avsluttes med minitour


Postet av

Selv om vi nærmer oss april, er det gode skiforhold i Nordmarka – og da passer det fint å avslutte skisesongen med en liten minitour. Foreløpig er jeg eneste deltaker, men det ryktes at enkelte uttøvere stiller i singleløp en eller to av dagene. Det hadde jo vært moro om det var en hel gjeng som deltok på hele touren, men jeg får se det positive i det at jeg mest sannsnylig vinner pokalen da jeg blir den eneste som får poeng alle dagene.

Prologen starter søndag kl. 10 fra Sognsvann, så går det slag i slag.

Men siden jeg mest sannsynlig ikke orker å oppdatere bloggen etter minitouren, så klinker jeg like godt til med en oppsumering av årets skisesong nå med en gang:

  • 19 turer har det blitt. Eller 18. Hvis jeg fullfører touren, så passerer jeg magiske 20 iallefall
  • Jeg har fått meg skøyteski. 6 av øktene er gjennomført på disse
  • Skøyting er helt vanvittig tungt for lår og legger
  • Dobbeldans er for vanskelig – men skal jobbe mer seriøst med det neste vinter
  • Lengste turen jeg har hatt hittil er 14 km. Langt under pari
  • Alle turene har samme enkle oppbygging: Peis på fra start, så ser vi hvordan det går
  • Tre ganger har jeg hengt meg på en ukjent, for så spurte fra han de siste 100 meterne (han aner jo selvfølgelig ikke at det er spurtpris, men han om det)
  • Jeg må begynne å ta noen bilder av skiturer i flott terreng. Fant kun dette på mobilen:

Sånn, da var skisesongen 2012 oppsummert. Nå gjenstår det bare å gjennomføre minitouren med stil før jeg bytter ut skiene med landeveissykkelen. Der blir det en brå start, der jeg skal en uke til Spania å sykle sammen med ryttere fra Narvik og Bodø.

Del på Facebook