Sykkel, hva er det for noe?


Postet av

Husker engang, lurer på om det var i 2007 da jeg krabbet meg gjennom Birkebeinerrittet. Tiden har jeg glemt da jeg ble slått av en på 70 år, men til forsvar, så syklet den mannen sinnsykt fort. Etter dette har det blitt mest Tour de France på TV og noen fine sykkelturer i marka og til jobben. Men nå er det på tide. Team Jobzone skal sykle Lillehammer – Oslo og jeg var dum nok til og melde meg opp.

Men dette har gitt meg en ny giv her i livet, sykkel livet som jeg skal kalle det framover nå. Nå har jeg funnet sykkelritt som Bukkende Bruse, Hurdal Rundt og Krepserittet, alle spennende på hver sin måte. Motivasjonen er som en unge som nettopp har lært å gå og kjenner at det kribler i kroppen. 3 mnd til Lillehammer Oslo med fullt fokus.

Men spørsmålet er, hvor lenge holder dette, klarer jeg og nå de målene jeg har satt meg eller faller det bort i På Hjul med Dag Otto og en bolle i sofaen? April blir avgjørende, formen er skrall, slitt litt med halsen og føler meg stadig sliten etter jobb. Trenden må snu, jeg vil bli lett og ledig i kroppen og ha energi.

Tunge Gir er veien og gå, en gjeng med motiverte og gale syklister som tar seg en rolig søndagstur til Drøbak for en kopp kaffe og sykler 30 mil opp og ned i Jotunheimen på sommeren. Invitasjonen står i hvert fall klar, og har alltid hørt at man blir best av å trene med de beste.

Jeg tar utfordringen! Hvor det ender opp får vi finne ut av senere…. to be continued….

Del på Facebook