Dra fram sykkel’n da


Postet av

Det er fortsatt fantastisk skiforhold i Nordmarka, men etter at jeg måtte skøyte meg hjem med rødt klister på skia i Østmarka fant jeg ut at skisesongen er over. Jeg gidder ikke å legge på klister på skia. Dermed plasserer jeg skia tilbake i boden, og drar ut racern.
Grunnet bronkitt og feber på sønnen, ble det besluttet at vi tok hele påska i byen. Herlig med daglige (eller ca timentlige) oppdateringer fra fjellet med hvor fint det er der. Men til opplysning så var Oslo også meget fin disse påskedagene. Med litt roterende barnepass fikk vi tilbrakt litt tid ute. Så dagene mine ble brukt til å avslutte skisesongen og innlede sykkelsesongen. Fikk med meg en andreplass i minitouren, solid slått av Eirik.

Oslos klatrekonge er opprettet av Martin Hoff, og etter hvert blitt en ganske populær arena å måle krefter i. I fjor klarte jeg ikke å registrere resultat på de tre gjeldende klatringene; Grefsenkollen, Tryvann og Kongsveien. Det skulle jeg endre på i år, og brukte dagene i påske til å komme i gang. Resultatet var ikke helt i toppen, men det er jo bare lurt av meg sånn at jeg kan gjøre stadige forbedringer utover sesongen. Kanskje allerede neste uke. Forholdene er heller ikke helt perfekte, og det er stadige felter med både is og store mengder småstein. Så etter at kommunene har gjort vårpussingen sin blir det nok rekordføre igjen i Oslos bakker.

Ski der, og hjul her. Herlig kombo


Her er turen på vei ned fra Tryvan. Det endte i en snøfonn:
Snøfonnkræsj

Det er fortsatt vinter, og tærne merket det litt for godt på vei ned fra Tryvann. Null følelse på de ytterste tre leddene, og ca en mil hjem til dusjen. Ajajaj. Fikk jo bare tråkke til, men det er lettere med når du merker hvor du tråkker. Til slutt var jeg hjemme, og satte meg gråtende i dusjen og fortvilet prøvde å vekke til live Titil, Totil, Tillerillerot, Nepefrø og Store Gubbe Hesten. Jeg trodde nesten det var for sent, men etter seks-syv minutter kommer en liten kribling og prikking i tærne. Ach, da klarte vi det da gutter. Well done, og så fortsetter vi bare å ligge i dette badet en stund til. Hmm, om bare noen kunne komme inn med en lite kald øl nå. HALLLOOOOOOOO.

Påskemorgen var det ny tur, og der rundet jeg til og med innom Aker Brygge, og vurderte å kjøpe meg en is. Droppa det, og spiste en medbrakt banan. Deilig med påske i byen altså. Tok en kaffe og sa «Ojojoj, dette er herlig assa», lente meg tilbake og la hendene bak hodet, lukket øynene, åpnet de igjen og tittet rundt meg mens jeg smilte. Det er det tydeligste tegn jeg kan på å vise at jeg har det bra.

Specialized'en liker seg i vårsola nedpå brygga.

Full spurt hjem. Nå er det Flandern Rundt. I år er året.

Del på Facebook