Ny sykkel


Postet av

I dag fikk jeg skrudd sammen den nye landeveisdrømmen min.
En Specialized S-Works Tarmac SL4.

Min nye fartsholder


Etter nok en vunnet auksjon på ebay dukket denne opp i posten bare noen dager etterpå. Prisen med transport og fortolling havnet uansett på ca 1/3 av prisen av hva en ny ville ha kostet her i landet. Selgeren fikk jeg god kontakt med, og nå er vi til og med kompiser på Facebook. Det betyr jo en del da. Han sykler for et lag som er sponset av Specialized i USA, så jeg vurdere å ansette han som min faste sykkel-dealer.
Men uansett var det ikke godt mottatt da samboeren min fant ut prisen som ble betalt. Dermed måtte jeg i tillegg betale for sykkelen ved å vaske toalettet, ta ut av oppvaskmaskinen og henge opp tøy X antall ganger. Men i dag var det verdt. En herlig tur i Maridalen, hvor jeg nærmest fløy over markene. Kjipt at jeg likevel fikk syre i låra. Den delen fikser visst ikke sykkelen.
Og se på dette dere:

Godt plassert på fjerde plass


Som tidligere nevnt har jeg gjennomført alle de tre pålagte klatringene i klatrekongen, og så langt i år ligger jeg altså på fjerdeplass. Får vel bare nyte den, for den plassen er det vanskelig å holde videre er jeg redd. Eventuelt må det gjøres noe ekstremt med veiene slik at ingen fler kommer opp.

Del på Facebook