Albir dag 1: Albir – Guadalest – Albir (prolog)


Postet av

Det er formiddag på dag 4 her i Albir, og tre gode turer er nå gjennomført. Fasit er litt over 30 mil så langt, men det er så mye mer å fortelle. Dessverre rekker jeg ikke det nå, for snart er kapteinen Håvard her, og vi skal ut på sykkelen. I og med at han er i superform, så har jeg skaffet han den tyngste sykkelen som er å oppdrive her i Albir – men hjelper det – neppe!

Så jeg tar dag 1 litt fra hofta her…

Dag 1 (prolog)

Ons 3.april
Etappe 1 (55 km)
Albir – Guadalest – Albir

Alle fire årene jeg har vært her nede, så har åpningsetappen vært til Guadalest. Dette er nemlig rosinen i pølsa, med en cafe høyt der opp med utsikt over hele syden. Og turen er ikke så lang, så det passer fint som en slags tilvenning for stive lår.

Der oppe møtte jeg pappa, som kom ned kvelden i forveien sammen med de andre fra Narvik…

Sånn ser det ut i Syden…

Når jeg dro nedover, så kjøpte jeg meg GoPro Black Edition på Gardermoen. Har fått lekt litt med det, men i og med at internett her er på nivå med 33.6 modemet jeg brukte i 1997, så er det begrenset hva jeg får lastet opp.

Så om det kommer flere innlegg her med bilder og video, kommer helt an på IT-avdelingen her på Albir Playa Hotel. Så langt ser det ikke lystig ut 🙁

 

Del på Facebook