Albir dag 2: Flat trilletur (med 1827 høydemeter)


Postet av

Ja du leste riktig. Det var en flat tur. Og det var over 1800 høydemeter på de 143 kilometerne vi syklet denne dagen. Jeg skjønner det ikke selv!

Tor 4.april
Etappe 2 (143 km)
Albir – 332 – Londalen – Parcent – Pego – Gata de Gorgos – Moraira – Calpe – Altea – Albir

Turen var helt strålende. Vi hadde fint vær, og det ble kjørt med kort-kort bekledning hele veien. På veien mot kysten havnet Kåre og jeg litt bakpå, og når vi kom til en rundkjøring, så mente han at alle hadde kjørt rett frem. Jaja, greit det Kåre, jeg stoler på deg. Så la vi oss i bukken og tråkket på det vi kunne for å hente igjen de andre. Når vi hadde kjørt sånn i rundt en mil, mumler Kåre at han kanskje hadde tatt feil i den rundkjøringen. No shit Sherlock! Så da var det bare å kjøre videre og håpe vi traff de andre i Moraira. Og der traff vi sånn høvelig bra blink. Akkurat i det vi ruller inn på cafeen, så er de andre på vei å ta på seg hjelmen. Jaja, da får vi ikke noe næring her heller. Spise kan vi jo gjøre når vi kommer hjem. Selv om det ble en liten bomtur på oss to, så fikk vi oss noen ekstra mil som ble vanskelig for de andre å ta igjen. Så noe positivt kom det jo ut av den feilkjøringen i rundkjøringen.

Kartleser og rundkjøringsfantom, Kåre Berglund:

Fra nedkjøringen mot Calpe. Kyststrekningen mellom Calpe og Moraira (15 km) anbefales.

Lunsj i Pego. Hvis du er på en ukestur i området, så er dette obligatorisk.

Og enda mer obligatorisk, er timen på «klubbhuset» etter dagens sykkeløkt. Sykler du rett hjem og legger deg, så blir du uglesett resten av uka. Men hvem i all verden er det som vil gjøre det?

Del på Facebook