Slik sikrer du deg grønn poengtrøye på en treningstur


Postet av

Er du sånn over gjennomsnittet glad i konkurranser (og helt meningsløs lek), så er skiltleken noe for deg. Hvis du kombinerer konkurranseinstinkt med våte hemmelige drømmer om å kunne rettmessig ikle deg grønn trøye på neste sykkeløkt med gutta, ja da er denne bloggposten din bibel i sykkelsesongen.

Tunge Gir har lært av kulturskolen til Landevei, og innfører nå poengsanking på landeveisturene. Og konseptet er like enkelt som det er genialt. Her er det om å komme først til følgende skilt:

Dobble 60-skilt = 1 poeng
Her er det viktig at man skiller mellom enkle og dobble 60-skilt. Dobbelt betyr at det er 60-skilt på begge sidene av veien. Altså, du kommer inn i en 60-sone. Hvis du spurter på enkle 60-skilt (kun på en siden av veien), da er du bare en tulling som blåser bort masse krefter uten å få noe igjen for det. Så husk, dobble 60-skilt!

Stedsskilt = 3 poeng
Når du kommer til et nytt sted, så vises dette med et blått skilt med hvit deilig typo. Kommer du først til et sånn blått skilt, så får du hele tre poeng. Her begynner det virkelig å smake fugl, og slike skilt blir vanskelig å spare krefter på.

Fylkesgrenser = 5 poeng
Her er det bare å legge deg dypt i bukken og klemme til. Uansett. Hele fem poeng til den som kommer først over til et nytt fylke.

Del på Facebook