Enbakk rundt – Årets første test


Postet av

Om kun 2 uker skal vi teste oss i vårklassikeren Enebakk rundt. Et tidligere forsøk har endt med stive lår og økt selvinnsikt. Men nå etter flere ritt og tunge tråkk skal vi prøve å unngå følgende som Håvard og jeg glemte en vårdag i 2011:

  • Varm opp før start
  • Vær klar for 40 km/t fra første tråkk
  • Ikke slipp mannen foran deg
  • Heng deg på neste gruppe dersom du er heldig nok til at det kommer noen
  • Ha kontanter klare dersom isbilen legger seg inn i rulla

Dette høres ikke enkelt ut og jeg er redd for at det kanskje ikke blir så mye enklere i 2013 enn det var i 2011. Riktig nok sykkelstallen blitt betraktelig oppdatert og erfaringen med ritt økt betraktelig. Denne ganger er vi dessuten 3 (Eirik, Håvard og meg) noe som kan hjelpe litt.

Enebakk rundt er et relativt flatt ritt over 82 km. Tunge girs utvalgte har siktet seg inn på en tid rundt 2t, noe som i mine øyne er helt på grensa fort. Det er tidlig i sesongen og i motsetning til mine lagkamerater har jeg så langt kun prøvd meg på løypa Milan-San Remo digitalt. Jeg håper på å få noen turer før rittet, men samtidig som utstyret har blitt bedre med årene, har kabalen i hjemmet blitt desto vanskeligere å få opp.

Uansett gleder jeg meg til rittet, det var en morsom opplevelse forrige gang og satser på at det blir enda bedre i år!

Enebakk rundt løypekart (IK HERO)

 

 

Linker:

(http://www.ikhero.com/index.php?id=enebakk-rundt-2012)

Del på Facebook