Albir dag 7: Siste dagen kliner vi til


Postet av

Tir 9.april
Etappe 7 (115 km)
Albir – 332 S – Relleu – La Torre – Benilloba – Confrides – Guadalest – Callosa – Altea – Albir

Dette var siste turen for Håvard og meg, og det ble nesten samme tur som dagen før, bare motsatt vei. Men siden vi skulle levere syklene innen kl. 18, så måtte vi droppe Alcoy.

En veldig fin tur med sol hele veien, og det ble kjørt ganske så hardt siden dette var vår siste dag. Fra 332 opp til Relleu gikk det på maks, og jeg ble pinne stiv i krysset opp til Relleu, og Håvard rykket fra. Også opp baksiden til Confrides/Guadalest ble det kjørt helt på grensen av hva vi tålte. Men når man får kaffe og cola i solskinn på kafeen i Guadalest, så glemmer man hvor vondt det var i noen minutter.

Hvis du tenker å ta denne turen, vær ops på at klatringen fra Relleu til La Torre inneholder noen 16 seige prosenter. Vi skal ikke nevne navn her, men kan røpe at noen måtte leie sykkelen opp her 😉

De to siste innleggene (dag 6 og dag 7) blir slengt inn på bloggen mange uker etter at man er kommet hjem, så har dessverre ikke annen tekst enn notatene jeg har gjort på kveldstid. Så dere får nøye dere med masse flott fotografi.

Kos og latter i troppene. Men det var FØR fjellet opp til La Torre

Neste år må hele Tunge Gir komme seg ned på en 10-dagers i Albir. Dette er en must-have i året!

Håvard rykker, og jeg har brukt opp hjelperytterne. Ouch!

Alle veier fører liksom til Guadalest. Men med en restaurant med den utsikten, så er det liksom greit.

Hei du gule mannen, hvordan er lårene etter 16%-ene 😉

Håvard grodde fast på Guadalest et par ganger.

Trivelig gjeng å reise med. Gleder meg allerede til Albir 2014.

Håvard, Oddvar, Gunnar og jeg bodde på Albir Playa Hotel. Hvis internett ikke er viktig for deg, så er det mid ti blinken. I motsatt fall, styr unna.

Rommene er iallefall bra. Og TV-en tar inn NRK.

Sånn ser hånden ut etter en uke i Albir. Den lille prikken er hullet på sykkelhansken.

Jeg fant pokalen til klubbmesterskapet vi skal ha i Tunge Gir. En konjak som er over 60 år. Hvis den ikke falleri smak, så går den som vandrepokal.

Del på Facebook