Årets Sportsdirektør 2013


Postet av

Eirik har blitt valgt til sportsdirektør i Tunge Gir på bakgrunn av strålende taktiske egenskaper under Tour Manager på TV2 i sommer, og gikk sierende ut av turneringen på den interne ligaen.

Han oppnådde 14 221 poeng og havnet totalt på plas 562 av rundt regnet 40 000 lagledere. Nærmeste på listen i Tunge Gir ble stortalentet Knut. Etter en dårlig førsteuke tok han seg kraftig opp mot slutten av rittet, og snek seg akkurat forbi Kenneth på siste etappe.

2013-07-23 12.19.50

– Takk takk, dette har vært noen spennende uker, og jeg er stolt over å gå seirende ut av konkurransen. Det har blitt veldig mange timer foran TV-en, og det er gjort grundig research både før og under rittet, forklarer Eirik.

Nederst på tabellen finner vi de to antatt sterkeste rytterne, Håvard og Henrik.

Skjermbilde 2013-07-21 kl. 23.35.50

– Det er skuffende, veldig skuffende, og viser bare at sterke ben ikke betyr alt. Taktiske disposisjoner er vel så viktig i sykkel, fortsetter Eirik.

Ukene fremover blir hektisk for den nyvalgte sportsdirektøren. Laguttak og rollefordeling skal offentliggjøres 1.september, og det er mange ting som skal på plass. I tillegg skal Tunge Gir delta i Triathlon og diverse ritt.

– Det blir ikke mye sommerferie i år. Stammen i laget er på plass, men det er noen usikre kort i troppen, og vi har enda ikke en spurter på plass. Knut og Jan Øyvind er kandidater til den rollen. Men det er rett og slett for mange spørsmål og for få svar på nåværende tidspunkt, men dette skal vi finne ut av de neste ukene, avslutter Eirik med.

Del på Facebook