Vi er her enda – kommer sterkere tilbake i 2014


Postet av

Det har vært blikkstille på bloggen i hele høst og vinter. Jeg fikk unge og havnet i tidsklemma, og de andre slikker enda sårene etter nedsablingen på klubbmesterskapet i Maridalen 😉

Men vi er her enda. Noen trener som gale ute i marka, andre sitter på rulla, og … greit nok, enkelte sitter godt plantet i sofaen. Men vi er her. Og vi har skumle planer for sesongen 2014. Her er en liten oppsummering av det som har foregått på den interne Facebook-gruppen vår

1.
To ritt er i boks. Enebakk Rundt hvor vi skal prøve å få Henrik eller Håvard på pallen. Og Ceresrittet hvor man sykler 4-mannslag der tiden til de tre beste teller. Interessant system! Foreløpig er det kun Håvard, Henrik og Eirik som har meldt seg klare, mens Jan Øyvind sier han ikke kan planlegge 5 mnd-er i forveien. Selv mener jeg det er akkurat det som er å planlegge.

Men det blir jo flere ritt da. Vi bare ikke vet hvilke. Men vårklassikerne i mai/juni må man jo ha med seg.

2.
Henrik driver også å reklamerer for en hel haug av triathlon-konkurranser, men siden Håvard skal til Rio og drive alternativ trening i sommer, så snakker han til relativt døve ører der.

3.
Henrik har tatt enda et steg på landeveissyklingens homoerotiske stige, og har anskaffet seg pornohjelm. Gaute, nykomlingen, som lærer oss sykkelkultur, insisterer på at man bare skal drite i utstyret når man ikke engang shaver leggene.

1496190_10152078397050325_902935889_o

4.
Det blir treningsleir i Albir i Spania uken etter påsken. Men det ser ut til at vi får et dårlig oppmøte. Kun Eirik. Hvis han klarer å stille da. Kenneth og Jan Øyvind mumler noe om «kanskje», men pappapermer kan bli vanskelig å finte ut her.

5.
Fjorårets kaptein Håvard Heggen prioriterer festivas i Brasil i sommer. Fotball foran sykkel altså. Ryker kapteinsbindet i år? Hvem tar opp arven?

06210012

Del på Facebook