2013 – fjorårets år


Postet av

Som Eirik tydelig skriver i forrige blogginnlegg; vi er ikke døde. Det har sikkert ikke sirkulert et rykte i hverken det norske sykkelmiljøet, bloggmiljøet, kjendismiljøet, hjemmesittermiljøet eller i vårt aller nærmeste miljø om at bloggen død. Det er ikke registrert noen henvendelser fra dere der ute om at dere mangler deres ukentlige påfyll av lesestoff om trening, ritt, suksess og nedturer. Så flott, da har vi lyktes med å få folk ut i egen aktivitet. Skulle det likevel ha versert et rykte om at bloggen er avsluttet kan du ta det med knusende ro i sofaen din. Eller enda bedre, du sitter kanskje på rulla og leser på ipaden? Sitter du på rulla må du ikke ta det like mye med ro, men fortsette tråkket. Vi er uansett klar for en ny sesong.

Alle er klare for å kjempe om spurter det kommende året? Eirik; klarer du å følge opp?

Alle er klare for å kjempe om spurter det kommende året? Eirik; klarer du å følge opp?

Vårt foreløpig sist registrerte år, bortsett fra det vi er i nå, er altså 2013. Det var året da vi mer enn doblet antall medlemmer i klubben, arrangerte klubbmesterskap, stilte i ritt som et lag og med mål om å vinne, fikk sponsorer, fikk helseapparat og hadde trenigsleir i Spania. Litt av et år det skulle man mene.

Ryttere i tidene første klubbmesterskap. Meld deg inn i klubben og bli med neste år da.

Ryttere i tidene første klubbmesterskap. Meld deg inn i klubben og bli med neste år da.

Henrik ble på avslutningsfesten kåret til årets rytter. Han kom som alltid syklende til fest, og en gang utpå natta kasta han seg på sykkelen og fant veien hjem. Premien slapp han heldigvis å ta med seg hjem, siden den i år ble levert i drikkbart materiale. Henrik fikk prisen på bakgrunn av sterke resultater i Enebakk Rundt, Østmarkarittet, Farrisrunden, Oslo Triathlon og Axtri. Rapporter sier at han også i høst og vinter har trent bra, og er allerede påmeldt det som finnes av triathlon-konkurranser i landet sør for Trondheim.

Hva? Går du på ski nå? Klart han gjør det. Bildet er altså ikke fra avslutningsfesten, men en illustrasjon på at Henrik sikkert er ute og går på ski nå.

Hva? Går du på ski nå? Klart han gjør det. Bildet er altså ikke fra avslutningsfesten, men en illustrasjon på at Henrik sikkert er ute og går på ski nå.

Eirik fikk prisen for årets enkeltprestasjon da han kom seg med i avslutningen av Randsfjorden Rundt. Mens Henrik og Håvard ble forhindret av velt i et ekstremt kaotisk ritt klarte Eirik å manøvrere seg fram og var med helt inn mot slutten og kunne jo kanskje ha vunnet helt greia. En sterk prestasjon, og ryktene tilsier at også hna har gått til anskaffelse av rulle og omgjort blokkas loft til treningsrom.

Kenneth forklarer Eirik hva han manglet i Randsfjorden Rundt. Bra var han, men gjør som Kenneth sier og vi kan få en mann øverst på pallen.

Kenneth forklarer Eirik hva han manglet i Randsfjorden Rundt. Bra var han, men gjør som Kenneth sier og vi kan få en mann øverst på pallen.

Gaute ble årets nykommer takket være hans enorme innsikt i rytterboka og holder stilen høyere enn noen andre i klubben. Det forventes likevel at han neste år viser seg prisen verdig og kan levere i noen av vårklassikerne.

Gaute stiller som alltid med glattbarberte legger. Fest er intet unntak

Gaute stiller som alltid med glattbarberte legger. Fest er intet unntak

Sportsdirektøren vil senere komme med nærmere planer for den kommende sesongen, men det skinner allerede gjennom at visse endringer i laget vil komme. Hvem skal bli årets spurter og kaptein? Hvilke ritt skal vi satse på? Og hvilke nye ryttere vil signeres? Det viskes og tiskes om ryttere både østfra og vestfra. Og hvor skal vi legge lagets egne langturer? Hva skal Jan Øyvind følge opp fjorårets Lillehammer – Oslo med? Og hvilke ritt får vi se Kenneth, Gaute, Øyvind og Øyvind i?

Jeg har brukt de siste månedene på å selge leilighet, pakke ned ustyret mitt, kjøpe et nytt hus, flytte og deretter gå i gang med å rive ned alt som står igjen fra eieren kjøpte huset i 1958. I denne prosessen er jeg akkurat ferdig med det meste av rivingen. Som de fleste oppegående hattemakere vet er man da ikke ferdig. Nå gjenstår bare det «aller greieste»; oppussingen. Hvordan det går med oppkjøringen mot ny sesong er usikkert, og kapteinsbåndet henger i en tynn tråd.

Min utsikt de siste ukene, mens de andre er rundt og koser seg på ski og sykkel. Dette blir et tøft år

Min utsikt de siste ukene, mens de andre er rundt og koser seg på ski og sykkel. Dette blir et tøft år


På mandag startet jeg likevel med friskt mot på #NewYears30, og jeg skal da ha en økt hver dag i 30 dager. For Gaute er dette hverdagskost, men midt i oppussing og barnepass er det ikke gitt at dette vil bli gjennomført.
De fire første dagene er gjennomført, og i morgen er det en time løp som gjelder. Dette er altså min siste krampetrekning for å holde fast i kapteinsbåndet.

Del på Facebook