Flandern Rundt på lokalt nivå


Postet av

Nå ser det ut til at alle lagene som er invitert til Flandern Rundt er klare, og nok en gang kom det ingen invitasjon i vår retning. Det er klart man er skuffa, men den form for motgang er vi blitt svært vant med. Det er et tøft miljø å få innpass i. Men vi får bare manne oss opp det vi kan og la hjula rulla videre.
Kunne det hjelpe å lure inn en liten belgier på laget da? Ikke kjenner vi noen belgiere heller. Og ikke har vi god nok fantasi til å finne på noe bedre heller. Så da lar vi de flinke holde på i Flandern og så kjører vi en runde lokalt. For på det lokale plan kan ikke nekte oss.

På søndag bør vi da finne en runde som passer til det flanderianerne tilbyr.

I Belgia har dem noen bakker ser du. Og det har vi da her hjemme og

I Belgia har dem noen bakker ser du. Og det har vi da her hjemme og

Fram til nesten halvveis er det flatt og fint. Det finner vi jo egentlig hvor som helst. Men i vår verden er det naturligvis Maridalen.
Men så kommer Oude Krawemont, og for vår del får det bli opp til Grefsenkollen. Der er det også mulig det blir en fristende cola og kaffe.
Deretter bærer det sydover og bakkene kommer på løpende bånd.
Kongsveien til Ekeberg blir Eikenberg
Ekebergveien blir Valkenberg.
Krokkleiva blir Kanarienberg.

Vi får nesten bare satse på at det fortsatt er juice igjen i beina etter de første bakkene, for det er jammen meg mer igjen.
Deretter bærer det nemlig ut til Nesodden hvor vi møter Kruiseberg og Paterberg i form av Fladeby skogsbilvei og en annen bakke som skal finnes der ute. Og etter det er det ikke så mye igjen. Da er det jo mål.

Ikke har vi noen deilige teambusser som venter på oss ved målgang, men vi har en ferje som er mye større. Boojakasha.

Sånn kan vi for eksempel se ut når vi står og venter på ferja.

Sånn kan vi for eksempel se ut når vi står og venter på ferja.

Så skal vi nok se at dette blir en klassiker av de helt store. Om det ikke blir dårlig vær da. Da får vi aldri til noe klassisk.

Del på Facebook