Randsfjorden rundt 2014


Postet av

Martin er heldigvis en lett rytter, selv klarte sykkelen min 6.7..

Det er 3. gang undertegnede stiller til start på Brandbu for rittet Randsfjorden rundt. Tunge gir stilte med 3 mann i 2013, det kan du lese om her. I år var det kun Martin fra rekruttlaget og meg selv som hadde meldt seg på. Den gutten fortjener en trøye, han er mer aktiv enn de fleste! Forberedelser før ritt har det nå gått rutine i og vi fikk tid til en liten innveiing av syklene: Martin er heldigvis en lett rytter Lars-Petter og Marcus fra Baba Ganoush (en matrett som ser ut som…?) var også klare. Lars-Petter trengte dessuten mekanikerhjelp med girene og litt hjelp på tvers av lagene er jo lov (karma osv).

Sjekk BGs utstyrspark! Stol og terrengkjøretøy!

Sjekk BGs utstyrspark! Stol og terrengkjøretøy!

Det ble tid til en kjapp, alt for dårlig oppvarming før starten gikk. Og for en start det ble, tempoet var høyt ut fra blokka og det virket for oss som satt bak i sekken som om noen prøvde å gå i brudd. Det gjorde meg stressa og jeg kjørte litt for hardt for å komme i front. Og det klarte jeg jo greit og etter ca 15 min var jeg i tet og i mitt eget lille, idiotiske brudd. Moro uansett. Fram til halvveis vekslet jeg mellom å være i front, i brudd, midt i og helt bakerst. På den måten blir man godt kjent med feltet og man får vist frem sponsorlogoen til alle. Etter ca 80 km gikk det et seriøst brudd med 2 seriøse syklister. Selv kosa jeg meg midt i feltet med Martin, LP og Marcus. Vi hadde endel motvind mot vending Fluberg bru og tempoet var til tider lavt. Dette endret seg etter vending og jeg kunne se 50-tallet flere ganger på displayet. rf prosil Med bare 10 km igjen tok feltet igjen de 2 gale utbryterne. Imponerende kjørt av de! Herfra og inn gikk det fort og jeg hadde nok med å henge med. Spesielt etter en krasj som delte feltet i 2 med meg, Martin og Marcus i bakerste halvdel. Jeg hadde ikke mye å gi når det ble pusha opp siste bakken men hadde nok til en liten spurt som gav meg litt bedre plassering. Vet ikke helt hvilken plassering jeg fikk men vet at jeg havnet noe bak LP som var med helt inn og fikk en fin-fin 11. plass i gruppa. Imponerende og irriterende! Martin kom rett bak meg og Marcus noe etter det. Sliten kunne jeg konstatere at det er mange som er bedre enn meg.. Takk til arrangøren som har tatt ulykkene i fjor på alvor. Det var alltid en sykkel foran og bil bak som passet på uvettig kjøring.

Del på Facebook