Sykle fra Bergen til Oslo


Postet av

I lang tid har familie-mannen Eirik planlagt denne turen. Selv har jeg gledet meg like lenge. Både fordi det er en flott tur og eventyr men også fordi det er så mange flotte folk med. Jeg nevner i fleng: Eirik sjøl, Håvard, Jan Øyvind, Kenneth, Øyvind, Stein-Thore og og Håkon. De to siste er fra den tradisjonsrike Drøbakklubben, fjellgrisene. Vi har også, som seg hør og bør, med følgebil. Der finnes reservedeler, klær og tilfluktsrom.

2 Sykler inni, 3 oppå og 3 bak, lett!

2 Sykler inni, 3 oppå og 3 bak, lett!

Som vist over er nå bilen pakket og sjåfør er på vei over fjellet. Vi syklister setter oss på nattoget og ankommer Bergen rundt 06:00 i morgen. Satser på å finne noe deilig, nyttig frokost før vi setter igang. Etappene ser slik ut:

Etappe 1 - Bergen - Eidfjord

Etappe – Bergen – Eidfjord

Etappe 2: Eidfjord - Rødberg

Etappe 2: Eidfjord – Rødberg

Etappe 3 Rødberg - Oslo

Etappe 3 Rødberg – Oslo

Utfordringer underveis blir

  • Bratte bakker
  • Lange etapper
  • Vær (men det ser bra ut)
  • Finne veien ut av Bergen best mulig

Les her for mer info om ruta.

Oppdatert innlegg kommer selvfølgelig etter reisens slutt.

Del på Facebook