Tri-leir på Gran Canaria


Postet av

Triatlon er jo en bi-idrett å regne i klubben. Allikevel er det endel som har prøvd seg og jeg mener nå at vi har etablert en liten, stabil gruppe ryttere som også svømmer og løper (les: Martin og meg). November-desember er jo tradisjonelt en kald, våt tid i Norge. Og hva passer da bedre enn å  dra til Gran Canaria på treningsleir? Ingenting. Det er simpelthen det beste man kan gjøre.

Martin og hans utkårede, Katrine hadde lenge vært påmeldt den Ving-arrangerte triatlon leiren. Jeg hadde tenkt mye på det men satt så lenge på gjerdet at når jeg endelig bestemte meg (to dager før avreise), var det fullt på hotellet. No problemas, jeg fikset et krypinn selv gjennom Airbnb. Passet bare på at stedet er nærme hotellet for ikke å måtte gå så langt.

Turen var arrangert gjennom Ving reisebyrå som også tilbyr flere aktive ferier. Hovedtrener og koordinator for turen var den alltid like blide og energiske supertriatleten Kari Flottorp Lingsom . Til å hjelpe seg var et annet overmenneske, Lars Christian Vold, tilkalt.

Dagene begynte som oftest med en times trening i utendørsbassenget. Flotte forhold og morgensol var en flott start på dagen. Deretter var det stor frokost på hotellet etterfulgt av dagens sykkeltur.

Flotte forhold for svømming

Flotte forhold for svømming

 

Frokost porsjon nr 1 av 3

Frokost porsjon nr 1 av 3

Sykling på GC viste seg å være helt fantastisk. På de 5 dagene vi syklet fikk vi utforsket det meste av hovedveier på syd-enden av øya. Mye bratt men også fine, åpne sletter langs kysten. Asfalten var utrolig bra og bilistene overraskende hensynsfulle. Et tut for «her kommer jeg», et tut for «takk for at jeg fikk passere så fint» – her har vi mye å lære! Syklene vi leide var også av bra kvalitet. Selv hadde jeg en Cannondale Supersix Evo Ultegra som fungerte for bra – vurderer nå ny sykkel..

GC - merket med den lengste turen vi hadde

GC – merket med den lengste turen vi hadde

Bratt og fint opp til SoriaBratt og fint opp til Soria

Stilig fyr

Stilig fyr

IMG_20151206_215611

Tid for en liten fotopause ned til Ingenio

Tid for en liten fotopause ned til Ingenio

De med "spesielle" evner fikk sykle en "spesiell" tur siste dagenDe De med «spesielle» evner fikk sykle en «spesiell» tur siste dagen

Martin får gjennomgå av trener Lars Kristian til Katrines store glede

Martin får gjennomgå av trener Lars Christian til Katrines store glede

Etter sykkelturene var det ofte tid til styrketrening eller en løpetur. Selv droppet jeg alt av løping (for slitsomt og varmt, risikerte å bli svett..).

Diverse aktiviteter til glede for charterturistene på hotellet

Diverse aktiviteter til glede for de andre charterturistene på hotellet

Å bli med på denne turen var noe av det lureste jeg har gjort på lenge. Utrolig inspirerende og kunnskapsrike instruktører. Fikk masse tips for trening, ernæring og utstyr. Gjengen vi dro med var utrolig hyggelige og positive og jeg håper på å holde kontakten fremover. Når jeg skal være med neste gang, skal jeg sørge for å få en plass sammen med de andre. De viste seg at rommet mitt lå nærme i avstand men at man måtte passere en 4-felts motorvei, piggtråd og en høy mur for å komme til hotellet. Min homofile vert har jeg ingen ting å si på annet enn at han kanskje ble i overkant hyggelig siste kvelden. Jeg låste døra og tenkte ikke mer på det.. Han gav meg uansett gode skussmål gjennom aribnb-systemet.

maybe not!

maybe not! – Merry Xmas

Always clean..

Always clean..

 

Del på Facebook